dijous, 18 de maig del 2017

Demain (Demà), el documental de les solucions als grans reptes socials, econòmics i ecològicsls


Demain (Demà): El documental sobre les solucions. La millor película sobre l'estat del món que s'ha vist mai. Aquesta vegada sobre les SOLUCIONS. Es una meravella! carregada de fantàstiques bones noticias i casos reals que esquiven per complret les terribles versions oficials que porten a l'absurd i a la lluita a mort pels recursos. Tracta temes com el menjar, l'energía, l'economia, el treball, la democràcia i l'educació. 

Per a activistes, pasotes, escèptics, conservadors, per als teus pares i avis, per a mestres, gent idealista pràctica, amb empenta i coratge. Aquest film marcarà una diferència en la nostra resposta col·lectiva a les crisis que afrontem. Autoritats, polítics, ajuntaments, associacionss, negocis verds i alternatius, associacions de veins, grups d'amics, etc... aquest és el film per a organizar videofòrums.

Aquesta projecció està organitzada pel grup local de la cooperativa d'energies renovables Som Energia i l'Associació Els Verds de Badalona, amb la col·laboració de l'Àrea Badalona Pròspera i Sostenible de l'Ajuntament de Badalona.

No te la pots perdre!

No hi faltis, estàs convidat/da!
Per saber-ne més, aqui pots veure el tràiler: 

http://www.reddetransicion.org/estreno-demain/